2009-03-25

Vår i bloggen + Clearalbum

Nu är våren här så jag tyckte att det var dags att ta bort vintertemat med snöflingorna här i bloggen och byta bort det mot lite grönt istället.
Här kommer bilder på Clearalbumet jag gjort. Ett clearalbum innebär alltså att man använder genomskinliga akrylsidor i stället för vanliga papperssidor. Det var väldigt kul att göra men det var lite trixigare att få till eftersom man var tvungen att tänka på helheten inklusive baksidan hela tiden. Som ni nog förstår var det svårt att fota det rättvist. Här kommer iallfall bilderna och albumet handlar om Sebastians skolgång från klass 0 till klass 9.








3 kommentarer:

the80sme sa...

Wow så snyggt! Älskar din ide att använda skolfoton för att göra ett mini album! Riktigt inspirerande. Älskar bilpåsarna längre ner i bloggen med! :)

Anonym sa...

Urfint! Det är en ide´jag också klurat på -att göra ett album av alla skolfoton. En jättefin sak att spara och ha alla årgångar samlade!

Caisa sa...

jättefint album och en väldigt kul ide´ att kunna snabb spola genom åren! det skall jag tipsa syrran om att göra med kidsen!