2010-12-15

Sista julkorten för i år (?)

Som jag sa igår så fick jag låna två stämplar av Mia. Idag visar jag den andra stämpeln och korten jag gjort med den. Jag, som normalt inte alls är förtjust i Magnolias stämplar, måste erkänna att deras senaste vintriga stämplar är jättefina. Tack Mia för lånet av stämplarna!
Detta är de sista julkorten jag har att visa. Skulle jag behöva göra fler visar jag upp dem också men som det är nu är detta det sista i julkortsväg jag har att visa för i år.

Tack för titten! :)

2010-12-14

Julkort med SaraKey-stämpel..

Inför julkortstillverkningen i år fick jag låna två stämplar av sötaste Mia. Idag visar jag de jag gjort med den ena stämpeln. (Om något ser ut att vara svart så är det mörkbrunt egentligen. Det som ibland ser ut som småsmå dammkorn är små duttar ditmålade med glitterpenna. I verkligheten ser man inte det som prickar utan bara att det glittrar till.)
Tack för titten! :)

2010-12-10

Flaskkort

Till julkortssamlingen till försäljning gjorde jag även fyra flaskkort. Det är kort som man ska hänga runt flaskhalsen runt tex. glöggflaskan som gåbortpresent.2010-12-09

Julkort...igen!

Nej, det verkar inte ta slut i min julkortslåda ;)
2010-12-06

Julkort igen....

...och ännu fler julkort (japp..många är det ;) ). Den här gången är det med söta barn i fokus. :)
Tack för titten! :)

2010-12-05

2:a advent med Ullared och lite pinuppor

Hur firar man bättre 2:a advent än att åka till Ullared och köpa julklappar? ;) Håll nu tummarna för att det inte är så mycket folk och att vi hittar det vi ska ha snabbt så vi kan komma hem igen.
Jag tänkte visa fyra nya kort ur julkortsamlingen och denna gång är det korten med pinuppor jag tänkte visa. Det är fyra snarlika kort med två olika motiv. Vilket är din favorit?
Tack för titten! :)

2010-12-04

Ännu fler julkort...

..och så kommer lite fler julkort...
2010-12-01

...och ännu fler julkort del 2...

Vi fortsätter väl med att visa lite julkort. Här kommer fyra stycken där jag valt att göra de lite annorlunda på ett enkelt sätt genom att limma ihop ena sidan och sätta band och öljetter där. (Fotona är lite missvisande. Bandet på sidan om dem är mer eller mindre exakt samma färg som det mönstrade pappret.)(De gröna hjärtpärlorna är nästan exakt samma färg
som de ljusgröna snöflingorna i verkligheten)
Tack för titten! :)