2010-04-27

Studentlayouter

Jag har gjort en layout för Storyhouse. De ville ha en studentlayout och därför fick min lillasyster som tog studenten för tre år sedan äran att bli mitt motiv. Pappret jag har använt kommer från Maja design. Vill ni veta mer kan ni läsa utförligare om fotona på Storyhouses blogg

Stämpeln kommer från Storyhouses egen design.

För drygt två år sedan scrappade jag samma foto. Vilken layout gillar ni bäst?


Tack för titten!

Kram!

2010-04-25

Shoppat! :)

Jag har shoppat! Jag har länge behövt ha en stor scrapväska på hjul men sedan jag började på Storyhouse var jag tvungen att skaffa en eftersom det blev en aaaning tungt att bära allt fram och tillbaka.
Denna köpte jag idag för pengarna jag fick för min BIA (se tidigare inlägg) Det blev Panduros väska eftersom den passade bäst in bland mina tidigare väskor..eller vad tycker ni? ;)
Den jag köpte idag.
Väskan jag kompletterar med för att ha alla papper i. (Hade jag sedan tidigare)
Väska jag hade sen tidigare, perfekt för mindre saker att ta med samt färdiga ihopplockade kit.
Och så verktygväskan med allt smått man behöver ha tillhands hela tiden.
(Denna är inte från Panduro utan från Biltema)


Till helgen ska jag på scrapträff i Hyllinge både lördag och söndag så det är ju perfekt att jag har en större scrapväska till det också :) Någon som kikar härinne som också ska dit?

2010-04-20

Fikalördag på Storyhouse

Storyhouse har vi fikalördag nu på lördag 24/4. Det innebär att vi bjuder på fika och Hella kommer visa hur man gör bokkort och jag kommer att visa hur man gör enkla minialbum. Vi kommer även ha fördelaktiga erbjudanden under hela dagen (i den fysiska butiken).


Välkomna!

2010-04-18

;)


(Klicka på bilden så blir den större)

2010-04-07

Tre nya kort för Storyhouse

Jag har gjort några kort för Storyhouse.

Först ut två stycken där jag använt samma stämpel (Fågelbur ur Storyhouses egen stämpelserie). Ni kan läsa mer om korten i Storyhouses blogg.Sedan detta som ni kan läsa mer om här


Jag vet att min blogg är rätt tråkig nu men jag producerar faktiskt en hel- dock är det mesta för Storyhouse. Så snart jag hinner ska ni uppdateras också. :)

Tack för titten! :)

2010-04-04

Hör och häpna- jag har gjort en layout!

Det slog mig häromdagen att jag inte gjort en enda layout det här året som inte har någon som helst anknytning till mitt inspiratörsuppdrag. Bestämde mig därför att göra en. Sen satt jag där som ett fån. Det var jättesvårt att göra något som inte var någon typ av beställning. Till slut valde jag ut några foton och papper som matchade. Sen satt jag och kollade på dem hur länge som helst, jag kunde inte komma igång.
Tävlingsmänniska som jag är gick jag in på scrapkollen för att finna en tävling som kunde passa in på det material som jag valt ut. Jag hittade en som passade men som skulle gå ut samma kväll, dvs i praktiken skulle jag har tre timmar på mig inkl fotografering, redigering och inskick! Jag bestämde mig för att hoppa på den för att tvinga mig själv att komma igång igen. Layouten ser väl ganska mycket ut som alster jag gjort förut (antagligen för att det var enklast så) men nu är jag iallafall igång igen! Här har ni min layout:

Jag stod och målade mammas hus när Samuel kom
med vår kamera och frågade om han fick ta en bild av mig.
Jag svarade att det fick han. Medan jag står där hör jag hur
det klickar och klickar bakom mig.
"Vad gör du?" frågade jag lite argt eftersom jag inte vill
att han leker med kameran. Till svar fick jag:
"Men mamma..jag måste ju få med HELA dig"

Tack för titten! :)

2010-04-01

Årets påskkyckling

Samuel kom hem från dagis med kycklingen som han gjort där. Ser ni vad han lagt till som man kanske inte så ofta ser på påskkycklingar?
Precis, en snopp och en pung!
(Märks det att han är fem år? ;) )

Årets Påskagubbe

Ni som känner Samuel vet redan att han är en liten kille med egen vilja och som går sin egen väg. Det här med att vara Påskagubbe ligger inte för honom. Förra året var han ju "Påskpirat" istället och i år ville han vara en "Tuff påskakille". Om ni undrar hur en sån ser ut så får ni se bilder här:
Bakifrån. Han var väldigt nöjd med pappas
gamla jacka från mitten av 80-talet.
Om ni undrar vad han gör här kan jag upplysa
er om att det tydligen är så här
"Tuffa påskakillar" poserar.
(Han vägrade stå på något annat sätt. ;)

Han var VÄLDIGT nöjd med sin look idag. :)


GLAD PÅSK på er allihop!

PS. Ja, mamma. Jag vek upp ärmarna mer efter att jag tagit fotona ;)