2010-03-21

Runt flip-up kort (Circle flip-up card)

På uppdrag av Storyhouse gjorde jag ett runt flip-up kort. (Fast jag tycker nog att det mer är ett minialbum. Här får ni se några bilder. Vill ni se fler bilder och beskrivningen på hur man gör så kan ni se det i Storyhouse blogg.


Tack för titten! :)

2010-03-16

Fler födelsedagspresenter :)

Oj, har ju alldeles glömt bort att visa upp vad jag fick i födelsedagspresent i den andra födelsedagsswappen jag är med i :O
Här kommer bilden på allt jag fick (och då har jag ännu inte fått från alla)
Tack allihop!

2010-03-11

Stafflikort för Storyhouse+ fredagsfika

Jag har gjort ett stafflikort för Storyhouse. De har dessutom fikafredag i fysiska butiken imorgon och jag kommer sitta där och pyssla. Kom gärna förbi och säg hej! =)

Så, här kommer bilderna på mitt stafflikort. Fler bilder och mer beskrivningar kring bilderna samt hur jag gjort och vad jag använt finns i Storyhouses blogg.


Tack för titten!

2010-03-02

Titta vad mycket fint jag fått!

Jag är med i en födelsedagsswap på pyssel.net vilket innebär att man är 12 deltagare en för varje månad och när det är tex min födelsedagmånad (som egentligen är mars men då den var upptagen fick jag sista februari istället) så skickar de andra paket till mig för minst 50:- + porto och jag gör likadant till dem när det är deras månad! Här kan ni se allt fint jag fått och som vanligt är alla bilderna klickbara så att ni kan se dem i större format:
Och eftersom jag antar att ni precis som jag är lite nyfikna av er så skickar jag även med lite närbilder på sakerna jag fått ;)
Det här fick jag av MiaPuh och Altariel:
Det här fick jag av MiaPuhs hajar:
Det här fick jag av DrAnnika:

Det här fick jag av Pixelit:
Det här fick jag av -Mich-:
Det här fick jag av LeeLo:
Det här fick jag av Trollmor:
Det här fick jag av skberg74:
Det här fick jag av Babsan74:
Det här fick jag av ANNAANNA:
Det här fick jag av Agnelia:
Visst fick jag mycket fint? Jag är så nöjd och så glad för allt fint jag fått! Tack allihopa!