2009-10-29

Två bitchkort

Jag har gjort två "bitch-kort" väldigt inspirerad av Mia. Jag hade dessutom fått en ny PM-penna av Evelina i färgen Petrol som jag ville använda. Petrol är en färg som jag tycker är svår och därför aldrig använder. När jag gick igenom mina papper hittade jag dock både ett mönstrat papper samt ett cardstock som passade perfekt. (Färgerna på fotona är lite missvisande. det är mycket mer färgmatchande än det ser ut att vara)


Jag är medveten om att det är rätt dött här i bloggen just nu men jag lovar att det pysslas..jag kan bara inte visa det här ännu..

2009-10-26

Rosa bandet auktion

Om ni vill skänka pengar till rosa bandet kan ni bjuda på detta julset som jag har gjort. Auktionen går ut kl. 20.00 ikväll 26/10:

Auktionen

2009-10-22

Två Sarah Key-kort

Usch, jag är så dålig på att uppdatera bloggen men i nuläget har det inte blivit så mycket scrappat. Det är så mycket annat som händer. Jag har iallafall knåpat ihop två kort. De kanske ser lite tomma ut men det är för att jag sparat plats för en text ex. grattis, hej, kram eller vad som nu kan passa när jag ska skicka det och vem som ska få det. Det är svårt att fota nu när det är så mörkt men ni ser ju på ett ungefät hur de ser ut iallafall.

Ett grönt och lila kort. Pappret kommer från MME.
Cirkeln i mitten är baksidan på pappret.
Bladen är från en ljusmanchett jag köpt på loppis.
På det här kortet kan man verkligen ana hur fel färgerna
blir när man fotar på hösten/vintern. De ljusa rosorna är ljuslila
och inte rosa och de mörkare rosorna är mörklila inte vinröda.
Båda papprena är lila. Det bakersta är ett ljuslila mullberrypapper
(i samma nyans som det ljust lila på hennes klänning).
Stämpeln jag använt är en Sarah Keystämpel
som jag lånade av Anki på en träff i våras. Tack för lånet! :)

2009-10-07

Rosa bandet auktioner

Som ingen kan missa är det den rosa månaden nu. På det ena forumet som jag brukar vara på har vi dagligen auktioner och alla är välkomna till att bjuda på sakerna. Det är allt från pysselsaker till handgjorda smycken, väskor, kläder..ja, allt möjligt finns där. Kan det pysslas med alternativt kan man "pyssla fram det så finns det ;)