2008-12-31

Gott Nytt År!

Vi tjuvstartade nyårsslaget lite och sköt upp några raketer medan Samuel fortfarande var vaken och orkade med. Han var imponerad av de två "tjutarna" men när vi skulle skjuta upp de större raketerna ville han gå in. Vi sköt upp två stycken och han tittade ut genom altandörren och tyckte de var fina (från behörigt avstånd). Vi har pratat mycket om att det kommer låta mycket från raketer ikväll men att det inte är någon fara. Jag hoppas att han kommer sova sig igenom det och inte vakna en massa.

(Och ja, bilden är redigerad i photoshop ;) )

Slutligen..vill jag tacka er som gjort mitt år till ett bra år. =) Jag hoppas att 2009 ska bli ett år som vi alla kommer att se tillbaka på och minnas med glädje.

Jag önskar er alla ett underbart 2009!

2008-12-23

Dagen före julafton...

Stressmässigt är det ganska lugnt faktiskt. Det brukar vara värre men så har jag blivit duktig på att delegera jobbet så att man slipper stå med allt själv. Och jag har sagt att det får bli som det blir i år, bara det blir en stressfri jul. En stressfri jul är nog bara en utopi men man kan ju göra vad man kan för att minimera stressen iallafall. Jag har valt att sänka mina krav på julen och jag har schemalagt hur julaftonen ska se ut utifrån att alla ska få det så bra som möjligt.
Jag har gjort flera scrapsaker (vilket jag sagt tidigare) och har fotat en del av dem. Här kommer lite godispåsar som jag snabbt knåpat ihop.
Ha det bra därute och stressa inte sönder er!
Kram!

Minimashmallows som jag skickade till mamma med familj (den enda snö som vi i skåne kan erbjuda ;) )


Hemmagjord marknadsnougat till Peters systrar..

..och till grannarna...
PS. Vad ska man hota med när tomten varit här? Just nu går det så bra att säga "Då kommer inte tomten" eller "Då ringer vi tomten" men sen då? Påskharen?

2008-12-19

Jag har varit på rockkonsert! =)

I dag hade Sebastian julavslutning i skolan. Han och hans band spelade två låtar. Jag väljer att inte lägga upp någon video på uppträdandet då det är andra personer som är med på dem och jag vet inte om det är okej för dem. Jag kan dock lova er att de blivit sååå mycket duktigare än de var den första gång de framträdde i skolan. Jag är djupt imponerad över hur mycket de har utvecklats.
Så här får ni ta del av en hel drös av bilder på min snygge, duktige och coola rockstjärneson! (bilderna är klickbara)


PS. Nu har jag faktiskt fotat lite av det som jag har scrappat den senaste tiden. Väntar bara på att mottagarna ska få det, sen lägger jag upp bilder här.

2008-12-12

Lite uppdatering

Nej, jag har inte hunnit fotografera nåt av det jag pysslat med den sista tiden..och jag har inte heller hunnit pyssla nåt. Jag har en del som ska med julkappar och så och de måste ju göras snart. Måste bara få tag på skärblad till min skärmaskin men de verkar vara slut överallt? Förstå att nu är det bara tolv dagar kvar till jul. Hur ska jag hinna med att ta det lugnt och inte stressa?

Dagens "Visdomsord från Samuel":
Om man har ögon i rumpan kan man se när man bajsar.

Och slutligen...detta lyssnar jag på mest hela tiden nu. Vad lyssnar du på?

2008-12-05

Lite juligt..

...i bloggen har jag fixat nu. Jag vet att det är väldigt lugnt i bloggen nu men det innebär inte att jag inte är produktiv. Jag har altrat två blockljus, dekorerat en uteljuslykta och fixat ett dörrkrans. Jag har bara inte hunnit med att fota dem eftersom jag samtidigt försöker fixa inför julen här hemma. Jag ska dock försöka fixa kort snart så att ni får se.

För tillfället känns det som om jag bor med kändisar. Peter är samlarprofilen i speltidningen "Level" denna månad = en helsida om honom och hans Dreamcastsamling. Han är även med i "Din teknik" där det är ett fyrasidors uppslag om Rethrogathering som var i september. Sebastian var med på bild i en artikel i NST som handlade om Henrik Larsson som spelade innebandy. Sebastian var publik där och hans syns väldigt tydligt på bild.
Mina kändisar.. =)

Här kommer en låt som i alla fall ger mig julkänslor =)