2008-09-20

Samuel i går

* Samuel och Peter ligger i soffan och ser på en frågesport på tvn tillsammans. De gissar svaren på frågorna innan deltagarna på tvn gör det. Samuel svarar "tre" på de flesta frågor ;-)
Peter säger till honom: -"Vet du Samuel? Du är hälften charmtroll och hälften hjärnblödning" Samuel svarar: - "Jaha, vad heter du då?"
=D

Bifogar en bild på sonen i bilen,på väg till Ica maxi =D:


2008-09-18

Två layouter från Magdas scrapfeber

Här kommer några nya layouter. Båda gjordes för Magdas scrapfeber som var i helgen.

En LO med Sebastian och Måns Zelmerlöw, tagen med mobilkamera mellan regnskurarna därav regnbågen. Fotot av LOn är tagen på kvällen därav de konstiga färger. LOn är svart, vit och silver.
Utmaningen var att använda sig av "Glitter och Glamour"
Texten som står är: "På midsommardagen var du och ditt band "The Faz" förband
åt Måns Zelmerlöw och Brandsta Citysläckers!"

Här var utmaningen att göra en LO med rörelse,
finns det något bättre att välja då än ett rejält magplask? ;P
Är väl inte dirket nöjd med denna men ni får se den ändå. Ingen censur här inte! ;-)

2008-09-17

Min tokige son.

I går klippte vi Samuel och det var första gången han inte grät eller skrek sig igenom det hela. Klippningen gick väldigt snabbt och är därmed ojämnt men vi justerar det om någon vecka tänkte vi. Som belöning för att han var så duktig fick han några tatueringar som han själv valt ut tidigare på dagen. Han vill dock ha alla tre på samma arm. :S Efter att han klippts, duschat, fått tatueringarna och ett par kallingar på sig (det var snart dags att sova så hämtade han Sebastians fotbollsstrumpor. =D
I förrgår gick VH1 på tvn och plötsligt dök det upp en låt som gjorde att Samuel stannade upp med edt han höll på med och bara diggade med. Jag letade upp låten på Youtube igår och han sjunger och dansar med så fort han hör den så tydligen så gillar han den här typen av musik.


2008-09-16

Andrea!

Kommer du ihåg för länge sedan när du rensade i ditt rum?
Titta vad glad Samuel blev när han hittade ditt gamla "skräp" som jag sparat.

Han är fiiin! =D


2008-09-15

Brunkullans hösttävling del 2

Här kommer ännu nästa bidrag till Brunkullans hösttävling. Texten som står är: "Du blev så glad när du såg Bamse men samtidigt lite skraj. Du stod på tryggt avstånd och ropade "Hej Banse!" istället. Kolmården 080801"

2008-09-14

Arbetsam vecka

Den senaste veckan har jag jobbat massor. Peter har dessutom jobbat dagtid så honom har man knappt sett då han åker hemifrån kl. 5.45 och kommer hem kl.19.30. Imorgon är sista dagen han jobbar dagtid och jag hade min sista arbetsdag i fredags. Trots att den senaste veckan inneburit att jag varit väldigt trött har jag trots det varit väldigt produktiv (för att vara jag). Flera av alstren får jag inte visa ännu men jag lägger upp dem allt eftersom det är ok.
Här kommer en layout som jag gjorde på 1½ timme vilket nog är rekord från min sida (men då hade jag redan lagt fram vilka papper och dekos jag skulle använda kvällen innan. ;-) )

Utmaningen var här att använda ett visst antal förutbestämda färger.

2008-09-07

Uschamej!

I Helgen har jag och Sebastian målat om hans rum. Färgen var en som tydligen täckte väldigt dåligt för vi har fått måla om ett antal gånger. Eftersom jag är kort så blir det mycket upp och ner för stolen vilket resulterat i h-etisk träningsvärk. Det gör sååå ont! Men jag räknar minsann med några nya muskler nu också, det är jag värd!
Förresten, inför ommålningen var ju Sebastian tvungen att röja sitt rum. Tänk vad man hittar mycket när Sebastian röjer sitt rum! Jag har hittat massor med saker som jag letat mig blodig efter som inte ens borde finnas på Sebastians rum? Dessa saker hittade vi också, visst är de söta mina små gullpojkar!

Jag så sååå sliten så nu ska jag hoppa i säng eftersom jag ska upp vid 5.30 imorgon......zzzzzz

2008-09-04

Vad jag lyssnar på just nu..

..så fort jag får en chans är denna låt. Man blir så glad av den! =D

2008-09-03

Äntligen!

Jag har äntligen kommit på hur man ska göra inläggen så att man klicka upp bilderna större! Jag har ändrat i några inlägg men jag orkar inte göra det med alla inlägg jag gjort men from nu kommer ni alltså kunna klicka upp bilderna! *dansa hula-hula*

Varsågod alla mammor! (Feministen i mig säger egentligen "Till alla föräldrar")

Mitt bidrag till Brunkullans första deltävling

Här kommer mitt bidrag till Brunkullans första deltävling. Man skulle inspireras av en bild med höstcerisa blad och en vemodig sångtext om sommaren som snart tar slut (Tove Janssons Höstvisa) Ända sedan jag såg bilden vi skulle inspireras av första gången har jag haft ett och samma foto i huvudet hela tiden. Jag ville egentligen inte scrappa den eftersom jag inte gillar fotot direkt och jag har massa nya bilder som måste scrappas först. Min BOM (= Boken Om Mig själv) har jag visserligen köpt ett pärm för men jag har ännu inte börjat med den. Efter att ha gått och "grunnat" på den här utmaningen ett bra tag så fick jag ge mig eftersom jag inte kunde släppa fotot jag hade i huvudet.
Därför: Varsågoda här bjuder jag på mig själv en smula. =D En uuuunderbar bilddokumentation på mig anno 1986 i en volangkjol.
Det är för övrigt min första LO i 8"x8" (ca 20x20) vilket var lurigare än jag trodde att göra. (Allt var ju för stort )

PS. Idag är jag hemma och VABar. Sonen är feberfri och verkar inte ha lika ont i halsen så nu verkar det ha vänt. :)

2008-09-02

Fortfarande sjuk..

Samuel har inte så hög feber längre men han har väldigt ont i halsen och munnen. Han orkar inte så mycket vilket beror på en blandning av att han är sjuk och det faktum att han knappt äter nåt. Vi går efter honom med dryck av olika slag och vi lyckas såpass bra att jag inte känner mig så orolig för uttorkning eller svält iallafall. Jag hoppas verkligen att han snart mår bättre. Här kommer bild från ikväll. Han har kalsonger och en skitig pyjamaströja på sig och en vitamintablett i handen (som han inte åt för den sved i såren i munnen)