2008-08-31

Ont i blodet!

Samuel var glad och pigg hela förmiddagen och vid lunchtid när jag och Peter var i köket och skulle laga till lunch sa Samuel att han inte ville ha för han var för trött? Är du för trött? Ja, men då får du väl gå och lägga dig en stund i stället då? sa vi. Ja, jag måste sova lite sa han och sen gick han upp mot sitt rum. På väg till rummet kom han av sig eftersom han hittade en leksaksbil på vägen :P En kort stund senare kommer han fram och säger att han har ont i huvudet och pekar på pannan. Vi känner på honom och han är stekhet! 39,1 i feber!
Ett par timmar senare sitter han och jag i soffan och ser på film. Plötsligt säger han "Någon har ritat på mig här!". Jag tittar och han pekar på insidan handleden mot sina tydliga små blodådror. Jag visar honom att jag också har så och att det inte är någon som ritat utan att det är blodet som vi kan se. Någon minut senare hör jag honom ynkligt säga "Jag har ont i mitt blod!". Stackarn! Han har precis som jag och Sebastian att vi får ont i huden när vi får feber.
Nåja, jag hoppas att det är kortvarigt.

2008-08-30

Snöänglar i augusti...

Sååå, här kommer den utlovade dubbel-LOn. En layout som jag gjorde utan att överhuvudtaget tänka. Jag var trött och ville pyssla bara för att få rensa huvudet. Kan lätt påstå att det inte är något av mina bästa alster, haha! Nåja, nu är även dessa bilder scrappade. Om det inte syns på bilderna kan jag tala om att snöflingorna och de vita bokstäverna är i filt med vitt glitterlim på (blev lite mer snökänsla så), även de utstansade snöänglarna har glitter på sig.

Här kommer närbild på de olika sidorna:

2008-08-29

Äntligen kom solen :)

..så jag kunde fotografera de senaste alstren jag gjort. Eftersom jag är en långsam scrappare så drar jag ut lite det roliga ;) Ni får därför se en LO i dag och så visar jag upp den andra (en dubbel-LO) en annan dag.
Det här pappret scrappade sig själv kändes det som, jag bara la till lite silverfärgade stjärnbrads. Bilden på Sebastian är utskriven på Overhead (vilket resulterade i den roliga bieffekten att det ser ut som om han har tatuerade armar). Det syns inte så bra på fotot men det är svart glitter på detaljer på gitarren, bokstäverna och journalingrutan. Journalingen består på av lista med hans favoritband.

2008-08-26

SM!

Eftersom både min sambo och min äldste son ska vara med i SM måste jag väl visa er reklamfilmen inför arrangemanget!

2008-08-25

Äntligen!

Det verkar som om scrapblocken äntligen släppt! Jag sa till mig själv att om jag inte skapar två Layouter under helgen så får jag varken köpa mer scrapsaker under resten av året och jag kan ju glömma att få åka på någon mässa i Göteborg! (Och så spände jag ögonen i mig själv ;-) )

Gissa vad! TRE LOs har jag gjort i helgen och då ska vi ändå tänka på att Peter jobbat i helgen så jag har varit ensam med barnen! Tänk vad skräckinjagande jag kan vara, va! Moahahaha! Två av LOsarna får ni se här nere men den sista ska jag ta nytt foto på då den blev klar så sent på kvällen att allt ljus var borta. (Men då har ni ju nåt att se fram emot ;-) ) Det slog mig när jag skulle sätta in LOsarna i pärmen igår att de sista fyra Layouterna jag gjort har varit med Sebastian som motiv... Texten på LOn är: Att vara tonåring är inte alltid så lätt, varken för dig eller för oss runt omkring dig. Trots allt bråk och tjafs vi har allt som oftast nu för tiden kommer du alltid att vara mammas lille älskling.
Texten på LOn: Sebastian! Det finns inte så många foton på dig och mig tillsammans. Därför är de få vi har extra viktiga. Här har Peter tom lyckats fånga en spontan puss från dig! (Fotona är från 1999.)

2008-08-12

Semester..

Jag har fått lite antydningar om att jag inte uppdaterat på länge ;)... Jag har semester och har varit bortrest.
Innan semestern var det en Cybercrop där en av utmaningarna var att man skulle använda sig av Cosmo Cricketpapper. De enda papper jag har av dem är julpapper så mitt bidrag, mitt i hetaste juli, blev ett julkort.

Kort från semestern kommer senare, just nu FÖRSÖKER jag njuta av sista veckan med ledighet :P....