2008-06-26

Två nya alster..

Svensk Scrapbooking hade midsommarcrop och fastän jag inte var riktigt pigg så lyckades jag åstadkomma två alster iallafall:
Den här LOn är skapad utifrån en skissutmaning som de hade. Samuel kramas med sin favoritfarbror (och den ende ;) ). Kärleken mellan dem är väldigt tydlig, synd bara att han inte hälsar på oftare. (hint hint)

De hade även en utmaning att man skulle använda färgerna gult- grönt- vitt (med ytterst lite av annan färg eftersom det var de tre färgerna som skulle dominera LOn. De kanske ser ut som att vissa saker på LOn är orangea men de är gula men i en annan nyans bara. Jag hade lite dåligt ljus när jag skulle fota (gäller f.ö. den översta LOn också.) Vad LOn visar är det nog ingen tvekan om ;D.

2008-06-22

En ny LO

Som en del av er vet är jag sjukskriven nu. Jag mår rätt okej efter omständigheterna men är trött och yr samt öm i magen.

Jag har inte så många digitala foton på äldste sonen från det att han var yngre så jag får scrappa de som jag har i nuläget. Först ut denna LO som jag gjorde innan jag sjukskrevs. Fotona är från december 1999.

2008-06-11

Hej hopp!

Har inte scrappat på jättelänge men så hade Scrapaddicted en scrapmara i helgen som var så tvingade jag mig att scrappa lite. Har inte haft varken ork eller lust att scrappa..eller jo, lusten har väl funnits långt därinne men eftersom jag varit (är) så trött har det inte märkts. Eftersom Peter jobbade under hela maran och jag är en långsam scrappare så bidde det bara två alster:

Den första "cooling" är en bild på Samuel från förra sommaren. Där han gör en tuff pose med sin snuttefilt käckt i fickan. ;)

Den andra: " {071025} - En helt vanlig dag." Det syns kanske lite dåligt vad det står på de små remsorna med brun dymo men det står: Blöt tvätt, torr tvätt, scrapsaker, leksaker, TVn på, datorn på, gitarrspel, tjat, kaos. Högst uppe till vänster är det en bit guldfärgad punchinella- för att ge lite guldkant på tillvaron *skrattar åt mina egna torra skämt* ;)

Ha det gott så länge, gott folk!