2008-03-20

Glad Påsk!

Mitt försök att snabba på våren resulterade i en massa snö och minusgrader så det var ju dumt av mig..
Önskar er alla en glad påsk genom att visa en bild på den söta påskgubben som jag hade hemma hos mig imorse.

2008-03-15

Nu är det dags...

..att locka fram våren och sommaren tror jag minsann. Försöker med lite nya fräscha färger i bloggen och en somrig LO. Enjoy!

2008-03-12

På begäran...

..kommer det bild på det senaste kortet jag gjort. Det är ett krya på dig kort till min mammas man.

2008-03-09

Här kommer några färska LOs.

Jag har faktiskt scrappat en del sedan den förra uppdateringen men fotograferingen av alstren blir så dålig nu när det aldrig är ljust ute när man är hemma. Jag har fotat en del med ok resultat och de kommer att komma upp de närmaste dagarna iallfall. De jag kommer visa upp nu är de jag gjort senast. Silwerstar har nämligen haft en skisstävling i sin blogg och här kommer mina bidrag:

Ljuset är väldigt dåligt, cardstocken är vit och ingenting annat. På texten står det: "Man är inte ett barn om man kan gå förbi en vattenpöl utan att hoppa i den".Även här är ljuset dåligt men det är ju så på alla LOs man fotar nu tycker jag. Handlar om att Samuel är så söt när han tittar förälskat på sin låtsaskusin (eg. min kusin) som han i sin tur tycker är så söt.

Slutligen en Lo om när min lillasyster skålar på sin student i somras. Det är samma tyll som var på hennes studentskylt jag använt på LOn.